f

16.7.2014

No täällähän minä kera helpon helleherkun

Kyllä kuulkaa kesä on ihmisen parasta aikaa, siihen tulokseen olen lomafiiliksissäni tullut. Me olemme ulkoistaneet itsemme niin tehokkaasti, että sisällä on pyörähdetty vain sen aikaa, että olemme saaneet pakolliset kotihommat hoidettua. Blogiparkakin on huomaamatta viettänyt kesälomaa, kun olemme kuluttaneet hellepäivät biitsillä nauttien. Lämmin kiitos, että olette hiljaiselosta huolimatta vierailleet Koivulehdossa!

Ennen loman alkua listasin kaikki tekemättömät hommat ja aherrukset jotka ovat jääneet arjen hulinassa roikkumaan. Monenmoista maalaus- ja sisustusprojektia on odottamassa edelleen, sillä tämä lomaporukka on ollut kuin lennossa. Hellepäivistä täytyy nyt nauttia ja imeä itseensä aurinkoenergiaa syksyn ja talven varalle, ja sitä me olemme totta totisesti tehneet. Toivottavasti tekin siellä!





Tässä teille helteiden kunniaksi ihanan raikas, helppo ja nopea mangojäätelön ohje. Tällä ohjeella tulee kahdelle henkilölle sopivan isot jätskiannokset tai neljälle syöjälle liian pienet jäätelöannokset. :)







Raikas mangojäätelö Koivulehdon tapaan:

1 pss pakatettuja mangokuutioita á 300 g
muutama oksa tuoretta minttua
noin 1 dl kookosmaitoa 
(pieni pala tuoretta inkivääriä)

Laita jäiset mangokuutiot korkeareunaiseen kulhoon. Voit antaa mangokuutioiden pehmentyä ihan hetkisen, jos rukiit ei ranteessa riitä liian jäisten kuutioiden soseuttamiseen. Lisää mangokuutioiden sekaan minttu sekä kookosmaito ja soseuta ainekset sileäksi soseeksi sauvasekoittimella. Aikuisten jäätelöön voi lisätä myös pienen palasen tuoretta luomuinkivääriä, jos haluaa  jäätelöönsä pientä twistiä. Jäiset mangokuutiot ovat haasteelliset soseuttaa, mutta pientä voimanpuuskaa apuna käyttäen surautat itsellesi suussa sulavaa mangojätskiä. Nauti jäätelö heti!










Raikkain kesäterveisin
Sandra*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti