f

25.3.2014

Parmesaani-lehtikaalisalaatti eli lehtikaalihehkutus jatkuu

Olen taas hullaantunut lehtikaalista. Samalla tavalla kävi viime keväänä, kun sain käsiini Pipsa Hurmerinnan Pipsan keittiössä -kirjan. 

Ostin lisää lehtikaalia kaupassa käydessämme kun vihdoinkin sitä on lähikauppamme hyllylle ilmaantunut. Ehdinkin jo useamman kerran kysellä sen perään.



Parmesaani-lehtikaalisalaatti, ohje Pipsan kirjasta kopioitu:

4 lehtikaalin lehteä
1 luomusitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
iso kourallinen raastettua parmesaanijuustoa (minun mielipiteeni on, että suositeltavaa on ostaa pala parmesaania ja raastaa se itse)

Mielestäni on tärkeää ensiksi pestä kaali huolellisesti.

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi ja laita se salaattikulhoon. Lisää sitruunamehu, oliiviöljy, suola ja pippuri. Sekoita salaatti käsin ja lisää parmesaania maun mukaan.










Seuraavalla kerralla jotain muuta kuin lehtikaalijuttua, lupaan!


Kiitos käynnistäsi!

Sandra*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti