f

2.4.2014

Näin se homma etenee ja kurkistus remontin keskelle

Koivulehdossa remontoidaan vanhaa sukutaloa omin hartiavoimin. Suurten haaveiden ja tiukan budjetin ristitulessa luovaa ajattelua ja omaa työtä tarvitaan mahdollisimman paljon. Onneksi talon isäntä on avoin rouvan ideoille ja valmis miettimään yhdessä toteutustapaa. Suurimmaksi osaksi toteutus on armaani hartioilla kaiken sen vähäisen vapaa-ajan mitä lapsiperheen hulinassa voi olla. Minä yritän auttaa mahdollisimman paljon, ja ihanaa on ollut huomata tämän remonttimatkan aikana, että herra ja rouva Hulabaloo on huipputiimi!  Suurin edellytys projektimme onnistumiselle on kuitenkin herra Hulabaloon ehtymätön innostus remontoida taloamme omin käsin. Hän nauttii käsillä tekemisestä teoreettisen työnsä vastapainona. Onneksi lähipiirissämme on taitavia käsipareja, jotka auttavat tarvittaessa, kun omat kädet eivät riitä joka paikkaan.

Tässä kuvakurkistus remonttipuolelle.





Kuvissa jalkalistat, jotka herra Hulabaloo on itse muokannut raakalaudasta. Kuvassa näkyy myös siivu olohuoneen tapetista.
























Juuri maalatut ikkunalistat, jotka herra on muokannut valmiista puulistasta Koivulehtoon sopiviksi.



Keittiön nurkassa on alkuperäinen kiinteä kaappi, joka odottaa viimeistä silaustaan listoista.





Ruokakomeromme ja sen hyllynrungot sekä hiukan lattiaa. Hyllyt ovat tällä hetkellä työn alla, ne tehdään vanhoista leveistä laudoista ja maalataan valkoisiksi.






Vanhassa, alkuperäisessä kunnossa olevassa talossa remonttikohteita on riittänyt ja riittää vielä vuosiksi eteenpäinkin. Tähänastinen matka on ollut kasvattava kokemus erityisesti minulle, joka on oppinut sietämään keskeneräisyyttä ympärillään. Rakastamme tätä vanhaa taloa vaikka toisinaan tuntuu, että se vie meiltä järjen!



Remppaterkuin Sandra*



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti