f

2.4.2014

Broileri-vuohenjuusto-tomaattipasta

Ihanaa ja nopeasti valmistuvaa pastaruokaa piti saada pöytään ennen perheenjäsenten menoja. Onneksi olin varannut jääkaappiin vuohenjuustoa. Millaista vuohenjuustoa te käytätte ruoanlaitossa? Minä käytän sitä pehmeää, levitettävää tuorejuustoa, joka myydään sellaisessa tylpän pyramidin muotoisessa pakkauksessa. Pehmeä vuohenjuusto sulaa ihanasti ruoan sekaan eikä niistä kuorenriekaleista tarvitse huolehtia. Salaatissa ja lämpimissä suolapaloissa käytän sitä tankomallista vuohenjuustoa vuorostaan.

Etsiskelin vuohenjuustopastaohjeita blogimaailmasta, mutta täsmälleen sopivaa ei löytynyt. Nappasin mukaani pari ideaa muutamista resepteistä ja sovelsin omaan tyyliini sopivan reseptin.



























Broileri-vuohenjuusto-tomaattipasta Sandran tapaan:

1 pkt broilerin maustamattomia fileesuikaleita 
2 luomusipulia
1 luomutomaatti
3 rkl aurinkokuivattuja tomaattikuutioita basilikaöljyssä
1 prk luomutomaattimurskaa
1,5 tl hunajaa
1 pkt pehmeää vuohenjuustoa
loraus kermaa
suolaa ja mustapippuria
kourallinen tuoretta basilikaa

spagettia tai pennepastaa




























Ruskista broilerin fileesuikaleet paistinpannussa ja lisää mukaan sipulit. 
Laita pastavesi kiehumaan ja lisää paistinpannulle pilkottu tomaatti ja aurinkokuivatut tomaattikuutiot. Pyörittele hetken aikaa tomaatteja pannulla ja lisää tomaattimurska. Anna kastikkeen lämmetä kunnolla ja lisää hunaja, vuohenjuusto ja hienonnettu basilika. Voit lisätä kastikkeeseen lorauksen kermaa, jos koostumus tuntuu liian sakealta, niin minäkin tein. Kiehauta kastike ja tarkista maku. 

Spagetin ollessa kypsää kaada vesi pois ja yhdistä kastike pastan kanssa. Tarjoile heti!



Ihanan kasvisruuan tästä saa, kun jättää broilerin fileesuikaleet pois.



Sandra*


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti