f

28.3.2014

Viidakkosynttärit

Keväisin Koivulehdossa juhlitaan poikamme synttäreitä ja taas on koittanut aika aloittaa tämänvuotisten juhlien suunnitteleminen. Tänä vuonna synttäreiden teemaksi valikoitui pitkien pohdintojen jälkeen, poikamme toiveesta Lentsikat. 

Sillä aikaa kun Koivulehdossa pohditaan kuinka luodaan juhliin Lentsikat-tunnelmaa, tässä teille sneak peak viimevuotisista viidakkosynttäreistämme:





































Hauskaa viidakkotunnelmaa sain aikaiseksi, kun leikkasin kahdesta eri vihreänsävyisestä silkkipaperista tuollaiset "suikaleverhot" ja kiinnitin ne ikkunaan. Lisäksi piirsin paksulla mustalla tussilla viiruja valkoisiin ja oransseihin ilmapalloihin, ja tällä tavalla sain viidakkoon seikkailemaan tiikereitä ja seeproja. 



Pirkka-sarjan viidakkoaiheisista kertakäyttölautasista sai kivan "viirinauhan".


Olemme ostaneet Ikeasta tuollaiset isot lehdet, jotka voi kiinnittää lapsen sängynpäätyyn. Nyt lehdet saivat toimia viidakkotunnelman luojina kakkupöydän yläpuolella yhdessä käärmeiden kanssa. Pehmokäärmeet olivat somistuksen lisäksi myös osana viidakkoseikkailu-ohjelmanumeroa, kun lasten täytyi haavilla poimia käärmeiden pesästä suklaamunia.






Syntymäpäiväkakku oli myös teemaan sopiva käärmekakku. Kakku oli helppo koota, kun leivoin kolme suklaista kääretorttulevyä ja rakensin niistä kakun käärmeen muotoon. Täytteenä kakussa oli mansikkasurvosta ja vaniljanmakuista kermavaahtoa. Kakun päällä on vihreäksi värjättyä kermavaahtoa sekä lakunauhaa ja värikkäitä suklaakarkkeja.
































Suunnitteluterveisin Lentsikat-maailmasta Sandra*


2 kommenttia:

  1. Olipas ihanan näköistä tunnelmaa!!

    sydänterveisin, Vaudourit.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Vaudourit! <3
    Toivotaan, että saadaan Lentsikat-tunnelmaakin aikaiseksi. ;)

    Sandra*

    VastaaPoista