f

26.3.2014

Piristystä päivään -mangosmoothie

Aamulla kaipasin hyvää, raikasta ja terveellistä aamupalaa, joka antaisi minulle voimia olla tehokas tänään. Kiireinen päivä on tulossa ja paljon pitäisi saada töitä valmiiksi. Smoothie on helppo tehdä ja siitä saa vaivattomasti terveellisen ja nopeasti nautittavan aamupalan aamutouhujen lomaan.

Ostan usein kaupasta pakastettuja mangokuutioita, joita on helppo käyttää ruoanlaitossa, jälkiruuissa tai välipalana. En ole aikaisemmin kokeillutkaan mangosmoothieta. 

Smoothiesta tuli ihanaa, aurinkoinen aamunpiristäjä vanhemmille!





























Sandran mangosmoothie:

1,5 pss pakastettuja mangokuutioita
1 rkl tyrnimarjoja
kiehautettua ja hiukan jäähdytettyä vettä tarpeen mukaan
vajaa kourallinen mintunlehtiä
2-3 tl neitsytkookosöljyä
1 tl suomalaista hunajaa
2 rkl Maca-jauhetta
1 prk Ehrmann rahkaa

kotimaisia vadelmia


Laita jäiset mangokuutiot tehosekoittimen kannuun, lorauta vettä niiden päälle ja käynnistä tehosekoitin. Lisää kiehunutta ja jäähtynyttä vettä tarpeen mukaan, jotta koostumuksesta tulee juoksevampaa. Lisää mintunlehdet, kookosöljy, hunaja ja maca-jauhe. Anna tehosekoittimen olla käynnissä koko ajan ja jos koostumus menee liian paksuksi lisää kuumaa vettä sen verran, että saat smoothiesta hiukan juoksevampaa. Lisää purkillinen rahkaa ja sekoita. Kaada smoothie kulhoon ja nauti kotimaisten vadelmien kanssa. 





Tästä annoksesta tuli valmista smoothieta lähes litran verran. Koivulehdossa siitä riittää isot kulholliset molemmille vanhemmille kahdella peräkkäisellä aamiaisella.










Keskiviikkoterkkusin  Sandra*


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti