Suunnitelmani mukaan Koivulehdon keittiössä valmistetaan valkosipulisia lammaspurilaisia ja maalaisranskalaisia Strömsön tapaan. Jälkiruokana voisi toimia tyrni-valkosuklaamousse, jota Harri Syrjänen teki eilen Saaristoruokaa-ohjelmassaan. Ensin täytyisi kuitenkin hoitaa kaupparumba, ennen kuin pääsen keittiöön rentoutumaan kokkailujen parissa. Palataan näihin pääsiäisen safkoihin myöhemmin.
Nyt nimittäin on asia sillä tavalla, että arki on vienyt mennessään ja rouva Hulabaloon jutun juuri on tilapäisesti kadonnut. Innostuin valokuvaamaan muhkean tulppaanikimppuni viimeisiä yksilöitä, joten tässä ajatuksiani teille kuvina.
Iloista pääsiäistä kaikille teille siellä ruudun toisella puolella! :)
Sandra*
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti