Intialainen Garam Masala -broilerikastike
broilerin maustamattomia suikaleita
2 dl tomaattimurskaa
1 tl inkivääriä (minä käytin tuoretta, perulaista luomuinkivääriä)
1-2 valkosipulinkynttä
1-2 rkl hunajaa
3 tl garam masala -mausteseosta
1,5 tl currya
loraus sitruunamehua
2 dl kermaa (minä käytin 4 dl, koska tomaattimurska unohtui kauppaan)
suolaa ja pippuria
suurustamiseen Maizenaa 2-3 rkl
Lisäsin kastikkeeseen terveellisyyden nimissä vielä kaksi sipulia sekä keltaisen paprikan.
Hauduta 20-30 min.
Tarjoile basmatiriisin sekä lämpimän Naanleivän kanssa.
Minä, kokki Haarakorva unohdin kastikkeesta tomaattimurskan, ja siitä syystä kastikkeen väri on keltainen eikä suinkaan punainen niin kuin pitäisi. Unohdus vaikutti kyllä merkittävästi kastikkeen makuun, joten en suosittele sen jättämistä pois.
Laskettelin ruoka-annosta reilun puoli tuntia ja kirmasin raikkaan ilman tuuletettavaksi.
Johan oli kivaa, juoksu rullasi ja ajatukset tuulettuivat.
Torstaiterveisin Sandra*
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti