f

4.3.2014

Onks hilloo?

Ihanaa aamiaishilloa sain, kun keitin appelsiini-porkkanamehun tähteistä hilloa. Mehulinko jättää jälkeensä melkoisen samettista tahnaa, kun mehu on puristettu hedelmistä ja kasviksista. Tätä kyseistä tahnaa ei missään nimessä kannata heittää roskiin! 

Minä keitin appelsiini-porkkanatahnasta hilloa, joka maistuu loistavasti aamupalalla croissantin tai paahdetun paahtoleivän päällä. Lisäsin appelsiini-porkkanamössöön vettä noin puoli litraa ja keitin siitä hillosokerin avulla hilloa. Hillosokeripussissa on tarkat keitto-ohjeet hilloamisprosessiin. 





Näin se Koivulehdossa tehtiin.

Appelsiini-porkkanatahnaa
5 dl vettä (tai tarpeen mukaan)
4 dl hillosokeria

Tästä määrästä minä sain kaksi purkillista hilloa piristämään viikonloppujen pitkiä aamupalahetkiä.



                   









Vinkkiterveisin Sandra*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti